osm vs n810

Gad vide om det er openstreetmap eller gps’en i min n810 eller maemo mapper der er defekt?
På hele cykelturen på vej på arbejde i dag var jeg 100 meter væk fra hvor min n810 påstod jeg var. Eksempelvis da jeg kørte forbi Fælledvej på Nørrebrogade i retning mod byen, påstod min n810 at jeg var ved at nærme mig Elmegade og Helsebaren.

One comment on “osm vs n810
  1. Sunster says:

    Hmm sad på et tidspunkt i et implementerings helvede med lastbiler og gps styring… Hvor foranalysen var udført af en blanding af inkompetente økonomer og selvudlærte magt-jægere… Og da vores (“HP med windows mobile hahaha”) skulle field-testes var feed-back at stort set hele indre by forvrængede signalet, gættet ( de kloge hoveder undersøgte aldrig) var på bygningshøjderne. Men har selv prøvet at køre(gps) på kalvebod brygge, selv om jeg nu var stensikker på at jeg var på enghavevej.. Ved ikke om tek er anderledes, men der kan tilsyneladene være nogle triangulerings problemer…. PS jeg smuttede hurtigt fra projektet, og det er vidst pt 2år forsinket….

    Morale: Lad aldrig en økonomichef stå for en foranalyse når VM-data er konsulent…. De må ha grinet hele vejen til banken da de fik IT-kontrakten i hånden….