fpo.mail.dk take 2

Hej!

Jeg har nu ændret opsætningen i min mailserver, sådan at den på mails sendt med smtp auth skriver en mindre detaljeret Recieved:-header. Kort og godt har jeg fjernet forekomsten af: (scrooge.local) [77.75.167.214] i Recieved:. (Det er navnet på maskinen – og den ip min internetudbyder sender mig ud igennem[1])

Nu stryger al mail lige igennem fpo.mail.dk. Det er lige før man skulle overveje om postmesteren på fpo.mail.dk havde et defekt anti-spam-setup – noget med at melde temporær fejl hvis en ip i en Recieved-headers var fundet på en blackliste. Umiddelbart lyder det i hvert fald defekt i mine ører.

Hvis du kender postmesteren på fpo.mail.dk, så prik lige venligst til ham og bed ham fikse sit setup.

Til de exim-interesserede har jeg brugt følgende konfigurationselement i main-delen:

received_header_text = "Received: \
${if !def:sender_host_authenticated {${if def:sender_rcvhost {from $sender_rcvhost\n\t}\
{${if def:sender_ident {from $sender_ident }}\
${if def:sender_helo_name {(helo=$sender_helo_name)\n\t}}}}}}\
by $primary_hostname \
${if def:received_protocol {with $received_protocol}} \
${if def:tls_cipher {($tls_cipher)\n\t}}\
(Exim $version_number)\n\t\
id $message_id\
${if def:received_for {\n\tfor $received_for}}"

[1] Jeg bor på kollegie og deler offentlig ip med 287 andre mennesker. Det gør at den ip-adresse altid er på mindst en eller to blacklister. At være på blacklister er også sjældent en midlertidig tilstand.