Debians installer på dansk

Hvis nogen ikke gør noget inden for de næste 2 dage bliver installeren i næste udgave af debian ikke udgivet på dansk. Der skal oversættes nogle strenge og sendes til de rigtige mennesker. Christian Perrier har blogget om det et par gange – og skrevet nogle emails til diverse maillister, blandt andet dansk-gruppen, men ingen har samlet stafetten op.

Nogen. gør noget.

3 comments on “Debians installer på dansk
 1. Where (how) do I sign up?

  I’ve never been a debian developer, but I’ve been a content user for some (9, actually. Hm) years. I’ve done a bit of translating through the years, and for the time being, I have a bit of spare time to offer the project.

  Poke me if I can help.

 2. Frank Damgaard says:

  jeg har lavet fil1 oversættelserne, men måske vi skulle bruge sslug-locale til koordinering?
  se fil1 på http://frda.dk/debian/
  der er dog nogle steder jeg ikke er helt tilfreds…

 3. Kenneth Nielsen says:

  Der bliver i forvejen sendt mail til dansk-gruppen når der mangler oversættelser i Debian, så jeg vil foreslå at koordinere det der. Der kan man også få hjælp til de oversættelser der driller. Man kan melde sig til dansk-gruppens e-post-liste her http://www.dansk-gruppen.dk/index.php?ID=4&lang=da

  MVH Kenneth Nielsen